HLS Logistics

Wagenpark

HLS Logistics beschikt over een net en modern wagenpark. De 20 voertuigen zijn neutraal wit met daarop alleen ons eigen logo. De representatieve chauffeurs hebben oog kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat uw goederen met de juiste zorg en uitstraling bij uw klanten worden bezorgd. U kunt HLS Logistics inschakelen voor zowel  ADHOC als vast werk.

HLS caddy voor koeriersdiensten

Bestelauto

Zo snel mogelijk een enveloppe met bijzondere documenten of met spoed een onderdeel bij een van uw monteurs waar dan ook in Europa. Dat kan! Hiervoor hebben wij recent onze Volkswagen Caddy aangeschaft. Met een laadvermogen van <500kg komt deze krachtpatser met plezier bij u voorrijden.

Bestelbus

Zo snel mogelijk of met spoed lichte goederen maar groter volume op plaats van bestemming waar dan ook in Europa? Daarvoor bieden wij onze bestelbus met een laadvermogen tot 1000 kg.

 

HLS BE combinatie

BE Combinatie

De klasse wanneer een bus te klein is, maar een motorwagen te groot. De BE Combinatie is gunstig in tarief en van alle gemakken voorzien. Deze wagen is in heel Europa in te zetten. Hij wordt getrokken door een milieuvriendelijke Mercedes Sprinter met 190 PK Euro6 uit 2019.

Kenmerken:

  • zeiloplegger van 7,8 meter lang en 2,2 meter breed
  • laadvermogen 5 ton
  • Voorzien van 1000 kg laadklep en mogelijkheid om via de zijkant of het dak te laden
  • Ruimte voor 15 Europallets en 12 blokpallets
HLS motorwagen

Motorwagen

De motorwagen is de ideale wagen om de dagelijkse distributie uit te voeren. Alle motorwagens zijn voorzien van een schone Euro6 motor.

Kenmerken:

  • laadbak 7,5 meter
  • laadvermogen 6 ton
  • voorzien van een dichte opbouw en een 1000 kg laadklep
  • Ruimte voor 16 europallets of 12 blokpallets
HLS trekker

Trekker

Alle trekkers zijn voorzien van de nieuwste technieken om het de chauffeur zo comfortabel mogelijk te maken. We beschikken over een jong wagenpark waardoor we voldoen aan de meest recente milieunormen. 

De trekkers kunnen zowel op dagelijkse basis als op meerdaagse ritten ingezet worden. Daarbij kunt u kiezen voor uw eigen oplegger of een oplegger van HLS. Hierin kunnen we twee mogelijkheden aanbieden:

  • een 3 as boxoplegger
  • een 3 as schuifzeiloplegger met een kooi aap (meeneemvorkheftruck) aansluiting. Dankzij deze combinatie is deze oplegger geheel zelfvoorzienend.

Wat kunnen we voor u vervoeren?

Of het nu gaat om een document dat we met spoed voor u moeten bezorgen of een compleet magazijn dat verhuisd moet worden, HLS regelt het voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.