HLS Logistics

Transport

Bij het versturen van goederen draait het maar om één ding: een tevreden ontvanger. Neem daarom contact op met HLS. Wij zorgen ervoor dat uw goederen in perfecte staat en op de afgesproken tijd bij uw klanten worden bezorgd. U schakelt HLS in voor koeriersdiensten voor een klein pakket tot transport vanaf 3,5 ton. Wat wij ook voor u vervoeren: alles gebeurt met de grootst mogelijk zorg.

Koeriersdiensten

Wij halen uw documenten en goederen op en leveren deze binnen het tijdslot dat we met u afspreken. Dit is ook mogelijk met spoed en buiten de reguliere werktijden, bijvoorbeeld vroeg in de ochtend en laat in de avond. Dankzij ons uitgebreide netwerk kan dat ook een levering in het buitenland zijn.

Als zaken met spoed geleverd moeten worden, wilt u er zeker van zijn dat het op tijd bij uw klant aankomt. Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt werken, houden we u via e-mail of via track & trace op de hoogte van de status van de levering.

HLS caddy voor koeriersdiensten

Distributie

Heeft u als professionele pakketbezorger capaciteit tekort of bezorgt u als bedrijf regelmatig zelf uw producten bij uw klanten? Dan kunnen wij pakketten of producten voor u bezorgen. Wij werken al jaren samen met verschillende partijen en hebben hierdoor een ruime ervaring in het bezorgen van pakketten. Onze bezorgers beschikken over de juiste certificaten, rijbewijzen en kennis om uw routes te kunnen rijden.

Bezorgt u zelf regelmatig producten aan uw klanten? Het is voordeliger om dit aan ons uit te besteden. Uw werknemers kunnen namelijk aan het werk blijven en u hoeft geen duur vervoermiddel aan te houden. Wij komen de producten bij u ophalen op de tijden die u uitkomen en leveren deze af bij uw klanten. Dankzij onze samenwerking met internationale vervoerders kan dat overal ter wereld zijn.

HLS trekker

Transport > 3.5T

Ook voor transporten vanaf 3,5 ton schakelt u in. Onze trekkers kunnen zowel op dagelijkse basis als op meerdaagse ritten ingezet worden. Daarbij kunt u kiezen voor uw eigen oplegger of een oplegger van HLS.

Dankzij de inzet van een kooi aap (een heftruck die meegaat op transport) bent u niet afhankelijk van de mogelijkheden van uw bedrijf of uw klant.

Of u nu uw magazijn gaat verhuizen of een speciale vracht in een stadscentrum moet ophalen, onze vakkundige chauffeurs klaren de klus. We denken graag met u mee over een passende oplossing.

"Dankzij ruim 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe je goederen, pakketten en documenten vervoert van deur tot deur."

Patrick Huiberts
Eigenaar HLS Logistics B.V.