HLS Logistics

Op- en overslag

Heeft u niet genoeg ruimte voor uw goederen? Dan slaan wij deze korte of langere tijd op in ons magazijn. Voor webshops bieden wij drop shipping aan.

Opslagruimte nodig?

Krijgt u goederen van uw leverancier, maar kunt u deze niet direct leveren aan uw klant? Dan kunnen wij die voor u opslaan. Op het afgesproken moment leveren wij de zending aan uw klant. Als het in verschillende partijen bij ons wordt aangeleverd, kunnen wij dit in één zending bij uw klant bezorgen.

Wij beschikken over een ruim magazijn, waarin we grote leveringen veilig kunnen opslaan. Ontvangt u een partij met daarin goederen voor verschillende ontvangers? Dan kunnen wij de levering sorteren en daarna bezorgen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen dat ook ontvangers in het buitenland zijn.

Wij hebben capaciteit voor ruim 300 palletplaatsen in ons magazijn.

Mocht u behoefte hebben aan opslagruimte dan bent u bij ons op de juiste plek.

Wat hebben wij te bieden:

  • Dichtbij de snelweg en toch bijna in het centrum van Eindhoven.
  • Lange of korte termijn.
  • Heel veel of maar een paar pallets.
  • Makkelijk bereikbaar met een vrachtauto.
  • Beveiligd met toegangscontrole, verwarmd, alarm en camerabewaking.
  • Ook te gebruiken als Milieuvriendelijke en tijd besparende City-hub, last-mile delivery in bijvoorbeeld Eindhoven, Den Bosch of Tilburg.

Als u gebruik wenst te maken van deze faciliteiten kunt u een mail sturen naar: warehouse@hls-logistics.nl

HLS trekker

Webshophouders

Bent u een eigenaar van een webshop en heeft u onvoldoende ruimte voor uw voorraad? Dan kunnen wij uw goederen opslaan in ons magazijn. Uw leveranciers leveren de producten bij ons en wij verzorgen de verzending als een klant iets heeft gekocht. U heeft geen omkijken meer naar de leveringen.

Deze dienst heet drop shipping en is ideaal voor webshophouders met weinig magazijnruimte. U kunt zo vanuit huis of een klein kantoor uw webshop beheren. De volle garage is hiermee verleden tijd. Als webshophouder verzorgt u de inkoop en de verkoop. Wij regelen alles rondom het magazijnbeheer en de bezorging bij uw klanten.